MENY
Pris
Produkttyp
  • barnspel (1)
  • sällskapsspel (2)

Monopoly

BJUD IN FAMILJ OCH VÄNNER TILL EN OMGÅNG MONOPOLY

Det är spelkväll för hela familjen eller med kompisarna. I MONOPOLY köper, säljer, drömmer och planlägger spelarna sin väg till rikedom och det kan bara finnas en vinnare. MONOPOLY är ett självklart val till er nästa spelkväll. Här är det underhållning för alla, och det kan också uppstå flera små diskussioner. Det är det som är charmen med MONOPOLY – och därför är det en älskad klassiker som du självklart ska ta med till din nästa spelkväll.

Om det är dags för flera spel till din nästa spelkväll har Hasbro Gaming ett stort urval av bräd- och kortspel. Här kan du hitta flera klassiker som Operation, Vem där? och Battleship, där du kan utveckla dina taktiska förmågor och stå som segrare i slutändan. Utforska de många möjligheterna på den här sidan.

GE DIG I KAST MED MONOPOLY

MONOPOLY är familjernas favoritspel. I det klassiska MONOPOLY-spelet handlar det om att köpa och sälja och bli rik snabbt – tills du äger allt. Med hjälp av två tärningar tar ni er runt på spelplanen för att köpa och sälja tomter, bygga hus och hotell. Det gäller att vara taktisk, så att du blir den rikaste av er alla.

Spelarna inkasserar pengar från sina motspelare och hoppas att de andra ska gå i konkurs. Men du kan också själv gå i konkurs eller hamna i fängelse, som det kan vara svårt att komma ut ur. Det klassiska brädspelet har ett nytt utseende och en ny spelpjäs, som röstades fram av fans över hela världen. Du kan därför uppleva en ny version av detta klassiska spel, där du kan överraskas på nytt.

PROVA DE ANDRA VERSIONERNA AV MONOPOLY

Utöver originalversionen av MONOPOLY kan du också prova några av de andra varianter som producerats genom åren. I nya alternativa versioner kan du luras eller vinna när du förlorar – inget är nämligen som det ser ut. Prova nya versioner där du kan utmana familjen och kompisarna i en spännande variant.

Originalversionen av MONOPOLY är ett självklart val när du ska ha ett spel till din spelkväll. Men du kan också ge dig i kast med de många nya versionerna av det kända brädspelet. En sak är dock densamma: det handlar om att köpa och sälja. Under åren har det kommit fler och fler versioner i MONOPOLY-familjen, som du kan se ovan. De är ofta baserade på teman eller populära tv-serier.

Hitta en ny version till ett äkta MONOPOLY-fan eller om du ska ge det klassiska spelet som present till familjen. Det finns också en enkel version som passar för yngre barn, där de kan lära sig det spännande spelet på ett barnvänligt sätt. Hasbro har också flera leksaker som inbjuder till kreativ lek, där både barn och vuxna kan fördjupa sig. Prova därför också Play-Doh tillsammans med ditt barn idag.

VILKET MONOPOLY-SPEL VÄLJER DU TILL DIN SPELKVÄLL?

En av de nyare versionerna heter MONOPOLY for Sore Losers. Här är det hela lite annorlunda, eftersom du vinner när du förlorar. Det är ett självklart val för dig som är van att förlora. Det är helt enkelt spelet för dig. Läs mer om den versionen på den här sidan.

Ni kan också prova MONOPOLY Cheaters, där reglerna är helt annorlunda: det är nämligen tillåtet att lura till sig segern. Här är det helt ok att ha långa fingrar för att vinna. Du kan också sno åt dig ett snabbspel då och då med MONOPOLY Deal, som du kan ta med ut och spela överallt. Samma sak gäller för reseversionen, en smart variant för semestern, sommarstugan eller helt andra ställen.

Om du har ett barn i åldern 5 till 8 år som vill lära sig spela MONOPOLY kan ni först prova MONOPOLY Junior. Det är en superbra introduktion till det ikoniska MONOPOLY-spelet, som kan spelas från 8 år och uppåt. Spelet är lättare, men ändå mycket spännande för dem att prova. De ska fortfarande köpa egendomar, kräva in hyror och bygga upp en förmögenhet för att vinna över motståndarna.

Barnen kommer att gilla att flytta runt på spelplanen. De reser genom MONOPOLY-staden och landar på mer barnvänliga rutor. Här kan de besöka glassbaren, skateboardparken och djurparken. Det ger dem en känsla av hur det är att spela originalversionen, så att de kan ge sig i kast med den när de blir äldre.

MONOPOLY är en riktig klassiker som älskas av många – och det känner vi på Lekia förstås till. Därför hittar du ett stort urval av MONOPOLY-spel för din nästa spelkväll. Här är det upplagt för många timmars nöje.