MENY
Ålder
Pris
Underserie
  • city police (1)
  • city sky police (4)
Produkttyp
  • exklusiva lego-set (46)

Hard to Find

Här finner du LEGOs mest exklusiva askar som ofta är mycket svåra att få tag på. Kontakta din lokala butik för att höra dig för om de finns att köpa.

LEGO® Ideas seten erbjuder en mångsidig samling fantastiska modeller som har skapats och röstats fram av LEGO fans. Oavsett om de har inspirerats av naturen, ikoniska bilar, populära tv-serier, rymdutforskning eller av ett helt nytt koncept är alla LEGO Ideas set designade med passion för att skapa grymma byggbara modeller för uppvisning och lek.

Följ med Jay, Cole och Lloyd och kör över all slags terräng i denna grymma Åskskövlare med larvband framtill och enorma bakhjul. En kraftfull robot sitter på baksidan för högre fart och fler vapen. Lossa roboten och använd den i strid genom att avfyra dess missiler! Ta kontroll över denna ultimata stridsmaskin för att besegra Overlord!
619 kr
Skapa magi med LEGO® Harry Potter™ 71043 Hogwarts™ slott! Det här mycket detaljerade LEGO Harry Potter samlarsetet har över 6 000 delar och erbjuder en givande byggupplevelse. Setet är fullspäckat med höjdpunkter från Harry Potter sagan och du kan upptäcka torn, salar, klassrum, varelser, det piskande pilträdet och Hagrids stuga, plus många fler ikoniska detaljer. Och med 4 minifigurer, 27 mikrofigurer som elever, professorer och statyer plus 5 dementorer är det här avancerade byggsetet den perfekta Harry Potter presenten.
4.499 kr
Just nu visas 30 av 46 produkter Ladda fler produkter