MENY
Ålder
Pris
Underserie
  • city police (1)
  • city sky police (4)
Produkttyp
  • exklusiva lego-set (44)

Hard to Find

Här finner du LEGOs mest exklusiva askar som ofta är mycket svåra att få tag på. Kontakta din lokala butik för att höra dig för om de finns att köpa.

LEGO® Ideas seten erbjuder en mångsidig samling fantastiska modeller som har skapats och röstats fram av LEGO fans. Oavsett om de har inspirerats av naturen, ikoniska bilar, populära tv-serier, rymdutforskning eller av ett helt nytt koncept är alla LEGO Ideas set designade med passion för att skapa grymma byggbara modeller för uppvisning och lek.

Härska över stjärnorna med den ultimata Imperial Star Destroyer – Devastator! Denna enorma LEGO® Star Wars™ modell är en kopia av rymdskeppet vi ser i början av Star Wars: Ett nytt hopp. Och precis som i filmen innehåller detta fantastiska set även den byggbara modellen Tantive IV som det kan jaga (hemliga ritningar över Dödsstjärnan ingår inte!). Denna Ultimate Collector Series modell innehåller över 4 700 delar och har roterande kanoner, lutbar radarantenn, stora avgasrör och intrikata detaljer över den 109 cm långa ytan. Imperial Star Destroyer Devastator är ett fantastiskt galaktiskt samlarobjekt för kräsna LEGO Star Wars fans!
7.699 kr
Nyhet LEGO Ideas 75810, Upp och ner 2.299 kr 2.299 kr Köp
Förena Paris ikoniska sevärdheter med denna magnifika skylinemodell av Paris. Samlarsetet LEGO® Architecture Skyline 21044 innehåller Triumfbågen, Champs-Elysées, Montparnassetornet, Grand Palais, Eiffeltornet och Louvren, och fulländas med gräs- och trädområden samt en dekorativ Paris-skylt. Setet har utformats för att ge alla med ett intresse för arkitektur, resor, historia och design en berikande och avslappnande byggupplevelse och är en magnifik dekoration både hemma och på kontoret. Varje skylinemodell är en skalenlig kopia av de verkliga byggnaderna, med verklighetstrogna färger.
619 kr
Just nu visas 30 av 44 produkter Ladda fler produkter