MENY

LEGO

LEGO är den ultimata leksaken och många barns favorit. Idag finns LEGO i en uppsjö varianter som passar alla åldrar och alla tänkbara intressen. LEGO ger barnet en chans att få utlopp för kreativitet, leklust och fantasi genom att bygga sin egen värld eller lära sig att konstruera allt mer avancerade strukturer, allt eftersom svårighetsgraden ökar med åldern.  LEGO har länge varit en favorit hos både barn och deras föräldrar, och ger barnen en unik chans att utveckla både fantasi, kreativitet, motorik, logik och problemlösning samtidigt som de har riktigt roligt!

Fans kan skapa unika LEGO® Mario™ banor med 10 samlarkaraktärer i detta Karaktärspaket (71361). Varje förpackning innehåller en byggbar karaktär och en actionkloss att leka med i LEGO® Super Mario™ spelen – det kan vara Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin eller Peepa. Varje figur är utformad för att användas med Äventyr med Mario – Startbana (71360), som innehåller LEGO Mario karaktären, för en förstärkt spelupplevelse. Coola digitala verktyg Det finns instruktioner i varje förpackning och i gratisappen LEGO Super Mario, som också har digitala visningsverktyg som gör byggupplevelsen ännu roligare. Appen erbjuder också ett säkert forum där barn kan dela idéer och inspiration till andra roliga, kreativa sätt att bygga och leka. Obegränsade möjligheter LEGO Super Mario lekset är perfekta presenter till barn. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen tar en riktig familjefavorit till den verkliga världen och erbjuder obegränsade utmaningar som uppmuntrar till problemlösande kreativitet.
49 kr
Just nu visas 29 av 546 produkter Ladda fler produkter

För de allra minsta barnen finns LEGO DUPLO både med färdiga delar som kan kombineras och med färgglada klossar som kan sammanfogas till precis vad barnet vill. Duplo är lagom stora för att passa i handen hos så små barn som 1-1 1/2 år och är en lekfavorit hos många ända upp i 4-årsåldern. Allt eftersom finmotoriken utvecklas och fantasin blir viktigare i leken finns allt mer utmanande och fantasifullt LEGO för de lite större barnen. I serien LEGO Junior hittar du favoriter som Spindelmannen, Disneys Bilar, Frost, Batman, Stålmannen och Askungen som stimulerar barnets fantasi att leva sig in i äventyr och sagor de känner igen. För de ännu äldre barnen finns spännande LEGO Ninjago som möjliggör riktigt häftiga äventyr med tuffa figurer och snabba fordon och LEGO Friends där ditt barn kan leka med sin alldeles egna nöjespark, kafé, båt, hotell och mycket annat. Kombinera olika set för en hel stad full av vänskap och äventyr. I serien LEGO City kan ditt barn leka polis, brandman, lokförare, eller varför inte pizzabud. Även LEGO City kan kombineras och bli en stad full av spänning och halsbrytande äventyr. För de lite äldre barnen som gillar att skapa modeller finns LEGO Creator, fantasifulla och utmanande byggsatser av byggnader, bilar och andra fordon. I LEGO Technic-serien kan barn i olika åldrar konstruera och bygga avancerade fordon. LEGO Technics finns för barn från 7-årsåldern ända upp till tonåren. LEGO finns i en mängd olika serier, allt för att det ska finnas något som passar just ditt barns intresse och ålder. LEGO har länge varit en favorit hos både barn och deras föräldrar, och ger barnen en unik chans att utveckla både fantasi, kreativitet, motorik, logik och problemlösning samtidigt som de har riktigt roligt!

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.