MENY

LEGO DOTs

Uppmuntra ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-leksaker med de bedårande LEGO DOTS
Pyssellekarna börjar så fort påsen har öppnats! Kreativa smycken att visa upp! Barn kan låta fantasin flöda och visa upp sina mönster och färdigheter när de dekorerar det roliga armbandet, följer de föreslagna mönstren på förpackningen eller hittar på en egen look. 

Musikälskande barn kommer att älska att skapa och använda detta LEGO® DOTS Musikarmband (41933)! Detta kreativa lekset innehåller ett justerbart, flexibelt, högkvalitativt svart armband som passar runt större eller mindre handleder och kan dekoreras och bäras i all oändlighet. Setet innehåller också 32 färgglada plattor, inklusive plattor dekorerade med noter med metallisk effekt, genomskinliga plattor och glitterplattor. Det är tänkt att vara en enkel, intuitiv byggprocess så att barn kan designa sitt eget armband och göra det unikt personligt för att matcha outfit eller humör.Inget fel sätt att lekaDet roliga med detta smyckesset är att barn får chansen att utforska sätt att uttrycka sig och dekorera armbandet hur de vill. Allt är möjligt med detta roliga armband, precis som med alla andra LEGO DOTS lekset – magin finns i barnens fantasi. De olika armbanden i detta sortiment är perfekta som oväntade belöningar för alla tillfällen, eller som en extragåva ”bara för att”.
89 kr
• Uppmuntra ett barns intresse för pyssel och mode med detta fästbara 6x6-tygmärke • Barn kan utveckla sina designfärdigheter med över 90 färgglada plattor • Gör-det-själv-fans kan skapa ännu fler mönster med plattor från serien Extra DOTS • Barn kan sy fast (nål och tråd ingår ej) märket på vad de
79 kr