MENY

LEGO DOTs

Uppmuntra ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-leksaker med de bedårande LEGO DOTS
Pyssellekarna börjar så fort påsen har öppnats! Kreativa smycken att visa upp! Barn kan låta fantasin flöda och visa upp sina mönster och färdigheter när de dekorerar det roliga armbandet, följer de föreslagna mönstren på förpackningen eller hittar på en egen look. 

Trendsättande barn och pysselfantaster kommer att önska sig lådan LEGO® DOTS Massor av DOTS – bokstäver (41950)! Plattorna, som utformats för att kombineras med DOTS anslagstavlor, plus alla olika LEGO och DOTS set (säljs separat), ger barn från 6 år möjlighet att skapa personliga meddelanden och pyssel på nya sätt och ändra dem för att passa intressen, humör eller rumsinredning. Säg det med färg Denna låda innehåller plattor i roliga färger och former, däribland böjda 2x2-delar som hjälper barn att skapa anpassningsbara typsnitt och bokstäver. På så sätt kan de dekorera sina anslagstavlor eller inredningsföremål precis hur de vill samtidigt som de utvecklar kreativa färdigheter. Obegränsat självuttryck DOTS set låter barn upptäcka glädjen i LEGO lek och kreativitet medan de skapar och dekorerar de olika föremålen. Allt är möjligt med den här lådan eftersom magin och kontrollen finns i barns fantasi. Setet blir en perfekt present som kommer att imponera på alla på lekplatsen med sina kreativa möjligheter.
249 kr
Musikälskande barn kommer att älska att skapa och använda detta LEGO® DOTS Musikarmband (41933)! Detta kreativa lekset innehåller ett justerbart, flexibelt, högkvalitativt svart armband som passar runt större eller mindre handleder och kan dekoreras och bäras i all oändlighet. Setet innehåller också 32 färgglada plattor, inklusive plattor dekorerade med noter med metallisk effekt, genomskinliga plattor och glitterplattor. Det är tänkt att vara en enkel, intuitiv byggprocess så att barn kan designa sitt eget armband och göra det unikt personligt för att matcha outfit eller humör.Inget fel sätt att lekaDet roliga med detta smyckesset är att barn får chansen att utforska sätt att uttrycka sig och dekorera armbandet hur de vill. Allt är möjligt med detta roliga armband, precis som med alla andra LEGO DOTS lekset – magin finns i barnens fantasi. De olika armbanden i detta sortiment är perfekta som oväntade belöningar för alla tillfällen, eller som en extragåva ”bara för att”.
89 kr
Just nu visas 30 av 39 produkter Ladda fler produkter