MENY

LEGO DOTs

Uppmuntra ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-leksaker med de bedårande LEGO DOTS
Pyssellekarna börjar så fort påsen har öppnats! Kreativa smycken att visa upp! Barn kan låta fantasin flöda och visa upp sina mönster och färdigheter när de dekorerar det roliga armbandet, följer de föreslagna mönstren på förpackningen eller hittar på en egen look. 

Pysselfantaster och andra kreativa barn kommer att älska påsen Extra DOTS – serie 5 (41932) med tropiskt tema! Dessa extra plattor är gjorda för att fungera med alla andra LEGO® DOTS set och ger barn möjligheten att utöka sina mönster på nya sätt och ändra dem för att passa stil, humör eller rumsinredning. Fri kreativitet och självuttryck Denna påse innehåller 120 färgglada plattor, inklusive 15 plattor som lyser i mörkret och 10 unikt dekorerade överraskningsplattor med något av 16 möjliga mönster. Barn kan dekorera sina inredningsprylar eller armband hur de vill, vilket uppmuntrar dem att utveckla sin kreativitet. Coola pysselvibbar Det roliga med denna lilla leksakspåse är att den ger barn möjlighet att vara ännu mer fantasifulla när de dekorerar sina LEGO DOTS set, och att uppleva spänningen i att mixa och matcha med sina vänner och visa upp sina egna mönster. Påsarna blir en rolig belöning eller vardagsgåva till kreativa barn, eller en extra överraskningspresent för att specialdesigna andra DOTS eller LEGO set.
49 kr
• Uppmuntra ett barns passion för pyssel och skapande med denna förvaringsask • Barn förbättrar sina designfärdigheter med ett stort lock och massor av färgglada plattor • Gör-det-själv-fans kan skapa ännu fler mönster med plattor från serien Extra DOTS • Överraska pysselfantaster med en gåva som by
319 kr
Just nu visas 30 av 38 produkter Ladda fler produkter