MENY

VIDIYO

LEGO® VIDIYO™ seten öppnar en värld av musikvideoskapande för pojkar och flickor som älskar att sjunga, dansa och uppträda. Se deras kreativitet växa när de använder appen för att producera musikvideor fullspäckade med roliga karaktärer, favoritlåtar, coola danssteg och fantastiska effekter. Med en rad inbyggda säkerhetsfunktioner är det ett roligt och säkert sätt för barn att regissera och dela sina egna musikvideoskapelser i VIDIYO™ appen.

LEGO® VIDIYO™ seten öppnar en värld av musikvideoskapande för alla som älskar att sjunga, dansa och uppträda. Se deras kreativitet växa när de använder appen för att producera musikvideor fullspäckade med roliga karaktärer, favoritlåtar, coola danssteg och fantastiska effekter. Med en rad inbyggda säkerhetsfunktioner är det ett roligt och säkert sätt för barn att regissera och dela sina egna musikvideoskapelser i VIDIYO™ appen.

Vad är BeatBits?

BeatBits låter barn lägga till roliga effekter till sina musikvideor. Det finns alltid något nytt att upptäcka, från knasiga ljudeffekter till bakgrunder eller klädbyten.


Hur många BeatBits ingår i varje set?

Varje BeatBox innehåller 14 slumpmässiga BeatBits och 2 speciella BeatBits. Varje Bandmates hemliga låda innehåller 2 slumpmässiga BeatBits och 1 speciell BeatBit.


Hur aktiverar man BeatBits?

Skanna BeatBits i LEGO® VIDIYO™ appen för att låsa upp effekter, ljud, danssteg och mer.

 


Mängder av BeatBits att samla på!