MENY

Medlemsvillkor för Babya & Lekia klubb

Nedan villkor gäller för Babya & Lekia Klubb som är ett lojalitetsprogram utfärdat av Lekia AB med organisationsnummer 556586-9756 och adress Terminalgatan 19 D, 235 39 Vellinge. Genom att registrera dig som medlem godkänner du våra medlemsvillkor.

Babya & Lekia Klubb är ett lojalitetsprogram, där du får rabatter och andra förmåner samt generella och personligt anpassade erbjudanden baserat på dina preferenser. Väljer du att bli medlem så kommer vi att behandla dina personuppgifter för att vi ska kunna erbjuda dig alla fördelar med att vara medlem. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy, som du hittar på vår hemsida. Läs igenom nedan medlemsvillkor och vår Integritetspolicy innan du blir medlem så att du vet vad det innebär att vara medlem och på vilka sätt vi kommer att behandla dina personuppgifter.

Behandling av personuppgifter

På Lekia värnar vi om din integritet och är noga med att följa gällande personuppgiftslagstiftning. Lekia AB, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som vi behandlar om dig.

Lekia behandlar dina personuppgifter och kontaktinformation i syfte att ge dig ännu bättre service och erbjudanden. Baserat på informationen vi samlar in om dig, t.ex. köp- och klickhistorik, ålder och bostadsort, gör vi en analys på segments- individ- eller aggregerad nivå. Kunskaperna från analysen kan ligga till grund för vår kommunikation med dig och vilka erbjudanden, förmåner och information som du får av oss. De kan också ligga till grund för beslut kring vårt sortiment och för hur vi utvecklar lojalitetsprogrammet eller Mina sidor på lekia.se. Våra analyser, som innebär att vi utför olika behandlingar av dina personuppgifter, är nödvändiga för att tillgodose vårt och ditt berättigade intresse (laglig grund) av att utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system för kundkollektivet i stort. I första hand samlar vi in information direkt från dig, men för att säkerställa att vi har rätt adressuppgifter till dig kan vi komma att kontrollera informationen mot offentliga register. Vi sparar uppgifterna till dess att medlemskapet avslutas.

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredje part som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell. Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Om du vill ta del av Lekias fulla Integritetspolicy så finns den att läsa på lekia.se. Där finner du de personuppgiftsbehandlingar Lekia utför, syftet med dessa och vi redogör hur Lekia arbetar med dataskydd för att säkerställa att våra kunder och medlemmars personuppgifter hanteras med yttersta respekt och varsamhet. Har du frågor om hur vi hantera dina personuppgifter kontakta infolekia.se.  

Medlemskap

Medlemskapet hos Lekia är kortlöst och kostnadsfritt och gäller i alla våra butiker och på lekia.se.

Medlemskapet, som är personligt och inte kan överlåtas, är tillgängligt för privatpersoner som är 16 år eller äldre. Du kan endast ha ett (1) medlemskap i Babya & Lekia Klubb och medlemsförmåner gäller för inköp till eget hushåll. Du kan bli medlem i alla våra butiker, på lekia.se, via sms eller via vår kundservice.

Medlemskapet kopplas till en personlig inloggningsfunktion som du själv skapar och som gör att du exempelvis kan spara favoriter på lekia.se. Som inloggad får du även åtkomst till "Mina sidor" med relevanta produktrekommendationer, specifika förmåner och medlemserbjudanden. På Mina sidor kan du även se din köp- och betalningshistorik för online köp.

När du handlar på lekia.se registreras ditt köp som ett medlemsköp genom att du först loggar in på Mina sidor. Det är även som inloggad du kan ta del av medlemserbjudanden.

Förmåner, erbjudanden och kommunikation

Som medlem hos oss får du direktmarknadsföring och information med erbjudanden, förmåner, rabatter, inspiration, inbjudningar till events och information i nyhetsbrev, sms och broschyrer om du inte har valt att tacka nej till det. Du kan även få personligt anpassade erbjudanden och produktrekommendationer eller liknande baserat på din köphistorik via utskick och i digitala kanaler. Du kan välja att uppge information om att du har barn och på så sätt få anpassad kommunikation om vårt barnsortiment.

Vi kommunicerar framför allt via e-post, sms och lekia.se men ibland kommunicerar vi även via magasin och brev samt genom digital annonsering på externa webbsidor (t.ex. Facebook). 

Du kan när som helst kontakta oss för att uppdatera dina kontaktuppgifter eller ändra inställningarna för vilken kommunikation du önskar. Observera dock att vi inte kan bistå med begränsningar eller ändringar när det kommer till sociala nätverk. I de fallen behöver du på egen hand ändra inställningarna för respektive konto. 

Du kan när som helst avsäga dig kommunikation genom att kontakta: [email protected] alternativt i de sms eller e-post meddelanden som du erhållit.


Dina rättigheter

-Vi behandlar dina personuppgifter bara om det är nödvändigt för att kunna uppfylla våra åtaganden till dig som medlem. Din integritet är viktig för oss och vi vill därför göra dig uppmärksam på dina rättigheter:
- Du kan närsomhelst invända mot vår direktmarknadsföring. Du har också möjlighet att välja i vilken kanal som du vill ta emot vår marknadsföring genom att logga in på Mina sidor.
- Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap hos oss och då kommer vi att ta bort dina personuppgifter som är kopplade till ditt medlemskap. Även om du väljer att avsluta ditt medlemskap kan vi fortsätta behandla vissa personuppgifter när vi måste göra det enligt lag (t.ex. transaktionsdata enligt bokföringslagen) eller när vi har tvingande berättigande skäl att göra det (t.ex. när vi behandlar anonyma data i affärsutvecklingssyfte).

Vill du veta mer om dina rättigheter och se fullständig information om hur vi behandlar dina personuppgifter, är du välkommen att läsa Lekia ABs integritetspolicy här