MENY

Medlemsvillkor för Babya & Lekia klubb

Medlemsvillkor
Nedan villkor gäller för Babya & Lekia Kundklubb som är ett lojalitetsprogram utfärdat av Lekia AB med organisationsnummer 556586-9756. Vi finns på Flansbjersvägen 15, 232 91 Arlöv. Genom att registrera dig som medlem godkänner du våra medlemsvillkor för dig och de barn du väljer att registrera. Babya & Lekia Kundklubb ger dig rabatter och andra förmåner samt generella och personligt anpassade erbjudanden baserat på dina preferenser. Vi behandlar dina personuppgifter för att vi ska kunna erbjuda dig som medlem alla fördelar med att vara med i vårt lojalitetsprogram. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy här, dessa finns även på vår hemsida. Läs igenom innan du blir medlem så att du vet hur vi behandlar dina personuppgifter.

Medlemskap
Medlemskapet hos Babya & Lekia är kortlöst och kostnadsfritt och gäller i alla våra butiker och online på lekia.se. Medlemskapet är personligt för privatpersoner som är 16 år eller äldre och kan inte överlåtas. Du kan ha ett (1) medlemskap per hushåll. Du kan till ditt hushåll lägga till dina barn om du t.ex även önskar få generella och personligt anpassade erbjudanden baserat på deras preferenser. Du kan bli medlem i alla våra butikerpå lekia.se, via sms eller via vår kundservice. Önskar du gå ur vår kundklubb skicka ett mail med dina uppgifter till [email protected] Medlemskapet kopplas till en personlig inloggning till ”mina sidor” som du själv skapar på lekia.se. Där kan du sedan ändra/uppdatera/lägga till uppgifter, se relevanta produktrekommendationer, få specifika och anpassade förmåner och se dina medlemserbjudanden. På ”mina sidor” kan du även se din orderhistorik från tidigare inköp online. Tänk på att vara inloggad på lekia.se när du gör dina köp för att de ska registreras som ett medlemsköp och för att ta del av dina/era medlemserbjudanden.

Förmåner, erbjudanden och kommunikation
Som medlem hos oss får du direktmarknadsföring och information med erbjudanden, förmåner, rabatter, inspiration, inbjudningar till events och information i nyhetsbrev, sms och broschyrer om du inte har valt att tacka nej till det. Du kan även få personligt anpassade erbjudanden och produktrekommendationer eller liknande baserat på din köphistorik via utskick och i digitala kanaler. Du kan välja att uppge information om du har barn och på så sätt få anpassad kommunikation. Vi kommunicerar framför allt via e-post, sms och via lekia.se men ibland kommunicerar vi även via magasin och brev samt genom digital annonsering på externa webbsidor (t.ex. Facebook). Du kan när som helst avsäga dig kommunikation från oss genom att kontakta: [email protected] alternativt avregistrera dig från de sms eller e-postmeddelanden som du erhållit.

Behandling av personuppgifter
På Lekia värnar vi om din integritet och är noga med att följa gällande personuppgiftslagstiftning. Lekia AB, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som vi behandlar om dig. Lekia behandlar dina personuppgifter och kontaktinformation i syfte att ge dig ännu bättre service och erbjudanden. Baserat på informationen vi samlar in om dig, t.ex. köp- och klickhistorik, ålder och bostadsort, gör vi en analys på segments- individ- eller aggregerad nivå. Kunskaperna från analysen kan ligga till grund för vår kommunikation med dig och din familj och vilka erbjudanden, förmåner och information du får av oss. De kan också ligga till grund för beslut kring vårt sortiment och för hur vi utvecklar lojalitetsprogrammet eller Mina sidor på lekia.se. Våra analyser, som innebär att vi utför olika behandlingar av dina personuppgifter, är nödvändiga för att tillgodose vårt och ditt berättigade intresse (laglig grund) av att utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system för kundkollektivet i stort. I första hand samlar vi in information direkt från dig, men för att säkerställa att vi har rätt adressuppgifter till dig kan vi komma att kontrollera informationen mot offentliga register. Vi sparar uppgifterna till dess att medlemskapet avslutas. Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredje part som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, men vi kräver att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell. Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så. Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål. Om du vill ta del av Lekia Integritetspolicy så finns den att läsa på lekia.se. Där finner du de personuppgiftsbehandlingar vi utför, syftet med dessa och vi redogör hur Lekia arbetar med dataskydd för att säkerställa att våra kunder och medlemmars personuppgifter hanteras med yttersta respekt och varsamhet. Har du frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter kontakta [email protected].  

Giltighet och avslut
Genom att registrera dig som medlem godkänner du våra medlemsvillkor och att vi kontaktar dig i förenlighet med villkoren. Villkoren kan komma att uppdateras och du hittar alltid senaste versionen på lekia.se här. Ditt medlemskap gäller tillsvidare såvida du inte själv väljer att avsluta det eller om ditt medlemskap varit inaktivt i 24 månader då det inaktiveras automatiskt. Lekia AB förbehåller sig även rätten att spärra ditt medlemskap i händelse av missbruk eller misstanke om missbruk.

Ändringar av medlemsvillkor
Lekia AB förbehåller sig rätten att vidta förändringar i villkoren för Babya & Lekia Kundklubb och du anses underrättad efter att förändringen kommunicerats till dig via mail eller via lekia.se.

Force Majeure
Lekia är inte ansvarig för skada som beror på lagändring, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, bojkott, lockout eller annan liknande omständighet. Förbehållet i fråga om strejk, blockad, bojkott och lockout gäller även om Lekia själv vidtar eller är föremål för sådana konfliktåtgärder. Lekia är inte heller skyldig att i andra fall ersätta skada som uppkommer om Lekia varit normalt aktsam.

Lekia Arlöv 20200303