MENY

Britax

Britax

Upptäck Britax Römer

Britax Römer ser till att föräldrar och barn är säkra på vägen. Det har varit företagets övergripande mål sedan i början av 1930-talet då dom började tillverka säkerhetsutrustning och tillbehör för bilar. 1966 lanserade Britax Römer sin första bilbarnstol och sedan dess har barnsäkerhet varit deras högsta prioritet. Idag utvecklar och tillverkar Britax Römer bilbarnstolar och barnvagnar av högsta kvalitet.


Högsta kvalitet och säkerhet

Alla bilbarnstolar från Britax Römer genomgår omfattande tester, flera gånger om. Företaget är föregångare när det gäller dynamiska produkttester och dom driver en förstklassig produktionsanläggning i Tyskland där majoriteten av deras bilbarnstolar tillverkas. 2017 öppnade Britax Römer världens modernaste, och tekniskt sett mest avancerade, kraschtestcenter. Även deras barnvagnsmodeller testas noggrant utifrån klimat-, väder-, temperatur- och vägförhållanden. Dessutom genomförs “bit-tester” på handtagsbågen samt kontroller för att säkerställa att barnvagnen rullar tyst. För Britax Römer går säkerhet och design hand i hand. Alla produkter är skapade med omsorg. Materialet som används är av högsta kvalitet och överträffar de lagliga krav och säkerhetsstandarder som finns. 

BABY-SAFE 5Z

Det senaste och mest innovativa babyskyddet hittills från Britax Römer. BABY-SAFE 5Z kommer med Ergo Recline som erbjuder din baby en planare och mer hälsosam position för att göra resorna ännu mer bekväma och säkra. BABY-SAFE 5Z följer din baby från nyfödd upp till ca. 15 månader, och det kan installeras på FLEX BASE 5Z eller med bilens säkerhetsbälte. Dessutom är det Britax lättaste babyskydd, endast 3,9 kg!

SMILE 4

SMILE 4 är den senaste modellen i den omåttligt populära SMILE-serien från Britax Römer. Vagnen är en vidareutveckling av flerfaldiga bäst-i-test-vinnaren SMILE III, och kommer med nya innovativa funktioner som punkteringsfria hjul samt liggdel med ventilationsfönster. SMILE 4 låter dig och ditt barn upptäcka ultimat bekvämlighet. Tack vara det smidiga Travel System-systemet är det enkelt att växla mellan liggdel, babyskydd och sittdel, och förändra vagnen i takt med att ditt barn växer.

GREEN SENSE – för en hållbar framtid

Britax Römer värnar om barns säkerhet, men också om den värld de växer upp i. Företaget arbetar aktivt för en hållbar framtid där de minskar sitt klimatavtryck. GREEN SENSE är en serie bilbarnstolar och barnvagnar där klädseln är tillverkad i 100% återvunnen polyester. Dessutom är informationstaggarna som sitter på produkterna nedbrytbara, påsarna som omsluter produkterna är växtbaserade och förpackningskartongerna är av återvunnen kartong som förslutits med papptejp.

Flera testvinnare

Genom åren har många produkter från Britax Römer utmärkt sig med mycket goda resultat i flera välrenommerade test. KIDFIX i-SIZE blev nyligen utsedd till den bästa bältesstolen i Stiftung Warentest/ADACs senaste bilstolstest (okt -22). SWINGFIX M i-SIZE har fått ett av de bästa resultaten någonsin i samma test. Stolen har även blivit uppmärksammad av svenska Råd & Rön. Och deras omåttligt populära barnvagn SMILE III har blivit utsedd till den bästa duo-vagnen av bäst-i-test.se 2019, 2020 och 2021.  


Hitta din Babyabutik >