MENY

Örebro Marieberg Galleria

Sommaren är här!

Välkommen till din lokala leksaksaffär i Marieberg Galleria utanför Örebro. Här hos oss hittar du en luftig butik med hyllorna fyllda med allt roligt du kan tänka dig till sommarlov & semester. Vi som jobbar här är mån om att hjälpa dig hitta det du söker eller med tips på passande presenter & inspiration. Kika gärna in vår Facebook-sida eller Instagram @lekiaorebro för tips direkt i telefonen kring erbjudanden och annat roligt som vi vill dela med oss av.

Leksaker

Nu leker vi ute, vill svalka oss, pyssla när det regnar eller när man vill komma undan solen en stund. I vårt stora sortiment finns allt du behöver inom badleksaker, uppblåsbara leksaker, madrasser, pooler och spel att leka med i poolen.Vi har många roliga aktiva utespel till exempel kastspel, ringspel, ladder & möllky och många fler. Spela, skratta och lek! Söker du en kickscooter, skateboard, trehjuling eller balanscykel finns vårt eget coola varumärke Skills – dessa hittar du inte någon annanstans!

Vi är också massor med olika Fidget leksaker, som fortsätter vara en av årets största trender. Här finns alltid de senaste nyheterna inom LEGO & barnens mest populära karaktärer som Paw Patrol, Pyjamashjältarna, Brandman Sam, Greta Gris med flera.

Fortsätt handla i din lokala leksaksaffär

Vi vill göra vad vi kan för att erbjuda dig möjligheten att handla hos oss men på olika sätt. Vi har utökat vårt hygienstäd och vi håller avstånd samt använder oss av de redskap och markeringar som gör att vi kan mötas på ett säkert sätt. I entrén visar vi det maxantal kunder som samtidigt får vistas i butiken och vi är tacksamma för ditt tålamod om vi behöver be dig att vänta utanför en stund. Genom att vi håller avstånd till varandra & andra kunder kan din shopping ske på ett säkert sätt. Vill du just nu inte besöka oss kan du i stället ringa oss med en beställning av leksaker & babyprodukter. Vi plockar ihop din order, du betalar med Swish innan leverering och kan sedan hämta din påse i vår entré utan fysisk kontakt. Kvittot får du med varorna!

Personlig Shopping 

Boka en tid med oss för att handla i butiken innan vi öppnar för andra kunder. Perfekt för dig som i lugn och ro, med personlig hjälp från oss vill göra dina leksaksinköp utan andra kunder. Vi öppnar butiken för dig & en person i sällskap med dig.
Pris: Personlig Shopping kostar 200 kr, du swishar betalningen innan besöket. Vid köp för minst 700 kr får du bokningsavgiften i rabatt och ditt besök kostar 0 kr. Vi kommer sedan ge dig ett unikt erbjudande att ta del av under den bokade tiden.
Vi erbjuder tidsbokning måndag-lördag kl 9-10

Live Shopping

Träffa oss digitalt! Vi hjälper dig med leksaksinköpen till barnen genom att möta dig i telefonen eller via datorn. Boka en tid med oss så ringer vi upp Dig med FaceTime, Zoom eller liknande tjänst. På så sätt kan du fortfarande få vår personliga hjälp & kunskap när du ska köpa presenter och leksaker till barnen även om du inte vill komma till butiken. Varmt välkommen att boka tid på telefonnumret eller e-post nedan!

Vi ser fram emot att höra från dig - Tack för att du stöttar din lokala butik!

Öppettider

Måndag - Fredag:
10-20
Lördag:
10-18
Söndag:
11-18
Observera:

Avvikande öppettider 2021 

Midsommarafton 10-15
Midsommardagen stängt

Adress

Adress: 
Marieberg Galleria, Säljarevägen 1
Postadress: 
702 36 Örebro
Telefon:
019-769 04 50
E-post:
[email protected]