MENY
Alla barns dag

Alla barns dag

Alla Barns dag 25 april 2020
Nu när alla behöver hålla sig hemma mer vill vi passa på att lyfta lekens betydelse för barns utveckling och lärande. Det får inte stanna av! Alla barns dag firas lördag 25 april (sista lördagen i april varje år) och är instiftad av branschorganisationen Lek & Baby för att främja leken. Boka in i datumen era kalendrar!

Leken är viktig och har stor betydelse för barnets lärande och utveckling. I leken lär sig barnen så mycket, via leken får de sina sociala, kognitiva, emotionella och kommunikativa förmågor. Lek handlar om att skapa, utforska, lyckas och misslyckas, och framför allt, det handlar om att ha kul!

Alla barns dags facebook eller Instagram kan ni se tips på lekar och aktiviteter att göra hemma tillsammans med barnen. Här kan ni också själva bidra med roliga klipp och tips som inspirerar och tävla om lekfulla priser. Gå in och följ Alla barns dag på Facebook eller Instagram samt anmäl dig till evenemanget så missar du inget!

Alla Barns dag är den dag då vi ska uppmärksamma och fira alla barn extra mycket, då vi ska lägga undan våra skärmar och hitta på någon aktivitet tillsammans med våra barn. Visst vill ni vara med och fira den här dagen tillsammans med oss och alla barn?