MENY
Julklappsfavoriter

Julklappsfavoriter

Vi önskar alla en riktigt god jul! Hos Lekia hittar du massor av spännande, roliga och utvecklande leksaker! Våra leksaksexperter hjälper till att komma med tips om vad man kan köpa i julklapp till både små och stora barn. Vi har som mål att du som kund ska få ta del av de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna. I vårt sortiment finns det leksaker i alla kategorier. Rollek, actionfigurer, spel, pyssel, utelek och mycket mer. 

MUNCHKINZ

Djuren från Munchkinz äter allt i sin väg! Stoppa den medföljande maten i munnen på dem så mumsar de i sig allt av bara farten samtidigt som de ger ifrån sig ett mycket belåtet ljud. Din Munchkinz kan nynna musik på sitt egna sätt. Öppna sedan luckan bak på blöjan så hittar du vad som har passerat.

TRASTO

Den supersöta valpen  du måste träna! Trasto, en väldigt busig valp. När han har sitt koppel är han lydig, men när man tar av det blir han busig! Ta på kopplet och träna Trasto, upprepa kommandot flera gånger för att han ska lära sig, precis som en riktig hund! Öva kommandona med Trasto kontinuerligt så han blir en lydig och gosig hund. Trasto kan känna igen över 60 olika röstkommandon på svenska och norska. Gå, sitt, ligg, dansa, tass och mycket mer. Trasto kommer att älska att leka med dig! Trasto kräver 4 st AA-batterier, ingår. Från 3 år.

TOFFEE

Hästen Toffee är en realistisk mjuk häst som behöver din kärlek och omvårdnad. Med interaktiva funktioner så som ljud och rörelser så är Toffee så nära en riktig häst man kan komma. Mata Toffee med morötter och använd borsten för att ta hand om den.
Toffee har 7 interaktiva funktioner. Toffee gör ljud, rör sina ögon och öron. Ibland blir Toffee rädd om den hör höga ljud. Då blundar den, gråter och rör på öronen. Mys, borsta och mata Toffee med morötter så blir Toffee lugn igen. Kräver 4 st AA batterier, ingår ej. Från 2 år.

MONSTER BUSTER

Fånga alla lustiga monster! Sök med lampan i din Monster Buster efter monstren, när ett monster projiceras på väggen tryck på rätt färg på din Monster Buster för att fånga det. Monstret sparas i din Monster Buster och du kan leta vidare efter fler monster. Med ljud och ljus.
Bör spelas i ett nedsläckt rum för läskigast effekt! De läskigt lustiga monsterna ingår även som nyckelringar. Testbatterier ingår.
Från 5 år.

X-elarate 

Lysande bilbana med loopar - avfyra med raketfart! Tuff bilbana som lyser i mörker!
Bilen är radiostyrd över frekvensen 2.4GHz och laddas med USB.
Bilbanan blir upp till 490 cm lång och är i 75 delar. Bygg banan horisontalt eller vertikalt. 
Spännande och snabb körning!
Från 5 år. Finns även tillbehör; bilar eller bandelar.

 

Glitterific

Skapa ditt personliga glittermode med Glitterific. Barn älskar glitter och föräldrar hatar röra. Glitterifics magiska penna är svaret!
Den magiska pennan låter barnen leka med glitter utan ett hav av glitter att städa upp. Glitterifics magiska penna suger upp oanvänt glitter tillbaka till glitter-patronen. För att aktivera trycker man på knappen närmast änden på pennan. Applicera glitter på de medföljande stencilerna och skapa fina glitterific mönster! När glittret är på plats trycker man på knappen närmst handtaget och suger upp överflödigt glitter. Applicera glitter-förseglingen för att hålla glittret på plats.
Extra glitterhylsor säljes separat.

 

Gear Head

Samla på de tuffaste bilarna med Gear Head! Öppna den lilla verktygslådan och hitta de verktyg du behöver för att få upp lådan, hitta bilnyckeln och lås upp förvaringsasken i form av ett bildäck och där inne har du din bil. Vilken det blir är en överraskning. Förpackningen och verktygen sparar du och har med i leken för när bilen behöver köra tillbaka in i sitt garage för att repareas eller göra en service.

SKELETON ATTACK

Skeleton Attack är ett nervkittlande och spännande actionspel där du måste smyga till kistan och blåsa ut de fyra ljusen, men se upp - om skelettet ser dig har du förlorat. För att hjälpa dig strålar hans ögon ut gröna strålar så att du kan se vart han tittar just nu. Spelet spelas med fördel i ett något mörkt rum för att ljuseffekterna ska få liv och skapa en riktigt skrämmande atmosfär.
För 1-4 spelare Från 5 år. Spelet kräver 4 AA-batterier (ingår ej).