MENY
Monster Jam tävling

Monster Jam tävling

  1. Ta en trevlig bild på dig själv och de häftiga Monster Jam-bilarna i butiken!
  2. Allt du behöver göra är att skicka in bilden till [email protected] så väljervi ut den bästa Monster Jam-bilden!
  3. Alla lyckliga vinnare kontaktas direkt!

VEM FÅR DELTA?
För att delta i tävlingen måste man vara 13 år eller äldre och vara folkbokförd i Sverige. För barn under 13 år krävs målsmans godkännande.

HUR KONTAKTAS VINNAREN?
Samtliga vinnare kontaktas via e-post till den adress som uppgivits av deltagaren. Vinnaren publiceras på lekia.se under en kort period efter att vinnaren utses.

VEM VINNER?
Vinnare är de personer som före tävlingsperiodens slut (kl. 23.59 den 14. maj 2019) har skickat in den bästa bilden med motiv
av Monster Jam-produkter tillsammans med den bästa motiveringen till varför just man själv ska vara vinnare i vår Monster Jamtävling. En jury bestående av anställda på MAKI AS väljer ut vinnarna och beslutet kan inte överklagas.

VAD VINNER MAN?
1. PRIS: 5 x 4 VIP-biljetter* till Monster Jam Event på Ullevi i Göteborg lördagen den 15. juni 2019. *Inkluderar tillträde till showen och en del back-stage. Resekostnader till och från showen ingår ej.

2. PRIS: 20 x 1 st. Monster Jam Deluxe Dirt Set 6044986.

3. PRIS: 30 x 1 st. Monster Jam 2-pack Trucks 6044943.

ÖVRIGT
Vinsten kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter eller andra varor. Lekia förbehåller sig rätten att spara tävlingsdeltagarnas uppgifter under tävlingens gång för att kunna kontakta vinnarna. Tävlingen på lekia.se gäller enbart inom Sveriges gränser.

MONSTER JAM EVENT PÅ ULLEVI
För mer information: www.monsterjam.com Biljetter: www.ticketmaster.se