MENY
Boka & Hämta

Boka & Hämta

Boka & Hämta - Boka online, hämta och betala i butik. Hantering inom en timme under öppettider.


De artiklar som är tillgängliga för "Boka & Hämta" är markerade med en symbol och texten "Boka & Hämta" på produktkortet.
För att Boka & Hämta en produkt trycker man sig vidare in på produkten och väljer "Boka & Hämta i butik" i detta skede kan man välja vilken butik man önskar hämta i. Det går också att välja butik högst upp på sidan precis intill kundvagnen.

Vi kommer under sommaren lansera den efterlängtade tjänsten i fler av våra butiker. Håll utkik!

Anslutna butiker:
Alingsås
Allum
Arvika
Borås
Eskilstuna Tuna Park
Eskilstuna Folkesta
Farsta
Gislaved
Göteborg Nordstan
Karlskoga
Karlstad Bergvik
Karlstad
Köping
Laholm
Lerum
Ljungby
Mall of Scandinavia
Nyköping
Piteå
Skellefteå
Skellefteå Solbacken
Sollentuna
Sundsvall
Täby Centrum
Umeå
Växjö i11
Växjö City
Ängelholm
Östersund
Östersund Kärnan

Boka & Hämta

Handla leksaker till barnen hos Lekia

Lekia är Sveriges största leksakskedja. Vi har över 170 handlarägda leksaksbutiker i Sverige och Norge. Lekia är dessutom en av Skandinaviens största grossister inom Lek och Baby. Vi finns på den lilla orten, i det stora köpcentret och mitt i centrum. Våra butiker kan se olika ut inuti men alla heter Lekia och har samma grundsortiment och kundpolicy. Det är viktigt för oss att du som kund ska uppleva hur enkelt och roligt det är att handla hos oss. Om du handlar en leksak i Malmö kan du byta den i Kiruna om det passar dig bättre.

Vi har som mål att våra kunder ska hitta de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar. Hos oss kan du hitta födelsedagspresenter, namnsdagspresenter, kalasartiklar, julklappar och mycket mer. Leksaker som passar både till stora och små.

Leksaker är en viktig del i alla barns utveckling. Lekia har många års erfarenhet av leksaker och vi anser att alla leksaker är pedagogiska verktyg som bidrar till barnets utveckling. Lek är en viktig och naturlig del i ett barns uppväxt, och leksaker ska förbereda barnen inför det vuxna livet. Hos Lekia har vi leksaker i alla kategorier av lek, bl.a. rollek, actionfigurer, samlarfigurer, spel, pyssel och utelek. Lekia har egna varumärken som Humble & Heart, PAP och KID. Våra egna varumärken är ett sortiment för alla åldrar som du inte hittar hos någon annan konkurrerande handlare. Hos oss hittar du alla stora leksaksvarumärken som LEGO, NERF, BRIO, Disney, Hatchimals, Barbie och alla de senaste leksakerna från aktuella biofilmer.

I din lokala Lekiabutik arrangerar våra leksakshandlare en del aktiviteter för barn och familjer. Allt ifrån att fira något speciellt till att underhålla de minsta och inspirera de äldre. Det kan vara som att lära sig tricken med det senaste från NERF, till att bygga med LEGO eller träffa dina favoritfigurer.

Välkomna in till oss!