MENY
LEGO NYTT!

LEGO NYTT!

Massor av spännande LEGO nyheter! Hitta alla här: https://www.lekia.se/lego/nyheter/

Ett premiumlekset med massor av LEGO® skoj i stadscentrumet!
 

Detta högkvalitativa LEGO® City lekset innehåller funktionsrika byggnader, coola fordon och roliga karaktärer från tv-serien LEGO City Adventures.
Barn kan dyka ner i tv-serien LEGO® City Adventures med det högkvalitativa leksetet LEGO City Stadscentrum (60292). Det finns en leksakspizzeria, återvinningsstation, biltvätt, laddningsstation för elfordon, dojo och en park med en åkattraktion, plus roliga LEGO City minifigurkaraktärer. Och med de medföljande LEGO City vägplattorna kan barn koppla ihop detta set med andra lekset för att utöka sin stad – precis som de vill!
En perfekt present till barn från 6 år
Detta lekset innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera som snabbt hjälper barn att bli mästerbyggare. Instructions PLUS är en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor.
Den kreativa LEGO City världen
LEGO City lekseten erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla, fria rollekar baserade på verkliga händelser.

LEGO® Citys stadscentrum sprudlar av aktivitet. Shirley Keeper har anlänt i sin lastbil för att hämta återvinningscontainrarna, polisen jagar en skurk och en brandman bekämpar en brand i pizzerian. Kolla in de coola bekvämligheterna! Det finns en biltvätt, en laddningsstation för elfordon och en park med en åkattraktion. Du kan till och med besöka dojon för att lära dig kampsporter ... grymt!

• Det högkvalitativa leksetet LEGO® City Stadscentrum (60292) innehåller detaljerade byggnader, coola fordon och roliga karaktärer från tv-serien LEGO City Adventures. En överraskning till barn från 6 år!

• Innehåller LEGO® vägplattor och allt barn behöver för att bygga en leksakspizzeria, biltvätt, dojo, park, återvinningsstation, lastbil, elfordon, motorcykel och cykel, plus 8 minifigurer, en bebisfigur och en ledarhundfigur.

• Detta LEGO® set är fullspäckat med realistiska funktioner. Barn kan köra fordonen genom biltvätten för att snurra borstarna, hämta återvinningscontainrarna med lastbilens kran och mycket mer.

• Leksetet LEGO® City Stadscentrum är en imponerande julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn som älskar kreativa lekar och tv-serien LEGO City Adventures.

• När byggleksaken LEGO® City Stadscentrum är färdigbyggd är den 24 cm hög, 41 cm bred och 44 cm djup.

• Med tillbehör som pizzalådor och en pizzabricka. Det finns också en uppsättning LEGO® vägplattor som barn kan sätta ihop med andra LEGO lekset för att utöka sin stad!

• Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva bygguide hjälper barn att bli mästerbyggare!

• LEGO® City lekseten innehåller färgglada byggnader, coola leksaksfordon och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla rollekar när barn skapar fria äventyr i realistiska miljöer.

• Alla LEGO® klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.

• LEGO® City byggleksaker testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

LEGO® City lekseten ger barn möjligheten att fördjupa sig i en realistisk och öppen värld full av utforskning. De älskar att bygga det spännande sortimentet av coola, detaljrika byggnader och ikoniska fordon baserade på olika teman och vardagsscenarier, och att hitta på egna roliga och spännande berättelser som de kan dela med sina vänner. LEGO City seten ger barn möjligheten att låta fantasin flöda, leka precis som de vill ... och ha roligt!