MENY
NYHET! LEGO VIDIYO!

NYHET - LEGO VIDIYO!

Förvandla skärmtid till kreativ tid!

LEGO® VIDIYO™ seten öppnar en värld av musikvideoskapande för barn som älskar att sjunga, dansa och uppträda. Se deras kreativitet växa när de använder appen för att producera musikvideor fullspäckade med roliga karaktärer, favoritlåtar, coola danssteg och fantastiska effekter. Med en rad inbyggda säkerhetsfunktioner är det ett roligt och säkert sätt för barn att regissera och dela sina egna musikvideoskapelser i VIDIYO™ appen.
LEGO® VIDIYO™ appen har en rad säkerhetsfunktioner som håller barn säkra online. Avatarer och appgenererade användarnamn garanterar användarnas anonymitet. Alla videouppladdningar och kommentarer modereras och det finns en föräldrapanel där vuxna kan bestämma vad deras barn kan dela och få tillgång till. 

Spela. Skapa. Repetera

LEGO® VIDIYO™ universumet erbjuder en kreativ upplevelse som barn kommer att vilja återvända till gång efter gång.
Med regelbundet uppdaterade musikval i VIDIYO appen kommer barn att älska att regissera, producera och uppträda i flera videor. Se deras självförtroende växa när de upptäcker nya musikgenrer och experimenterar med olika musikvideoeffekter som de kan låsa upp med BeatBits.
Med veckoutmaningar och karaktärer och BeatBits att samla finns det alltid något nytt att skapa i LEGO® VIDIYO universumet.,

Vad är BeatBits?

BeatBits låter barn lägga till roliga effekter till sina musikvideor. Det finns alltid något nytt att upptäcka, från knasiga ljudeffekter till bakgrunder eller klädbyten.

Hur många BeatBits ingår i varje set?

Varje BeatBox innehåller 14 slumpmässiga BeatBits och 2 speciella BeatBits. Varje Bandmates hemliga låda innehåller 2 slumpmässiga BeatBits och 1 speciell BeatBit.

Hur aktiverar man BeatBits?

Skanna BeatBits i LEGO® VIDIYO™ appen för att låsa upp effekter, ljud, danssteg och mer.

Mängder av BeatBits att samla på

Barn kommer att älska att utforma sina egna videor med BeatBits. Med över 90 BeatBits i sortimentet kan de skapa något nytt varje gång.