MENY
VÄRLDSPREMIÄR!

VÄRLDSPREMIÄR!

Vår fantastiska maskot Sunny har släppt en positiv låt om lek och vänskap! Var med och sprid positivitet och glädje tillsammans med Sunny ❤️

Här hittar du låten: (Du hittar låten var du än kan streama musik)

https://open.spotify.com/track/704HYvskamxVGTkAcqgvwy...


På en solig plats i en magisk skog rullade en liten rävunge runt i det gröna vårgräset. Den tyckte så mycket om solen att mamman kallade den för Sunny.

Sunny älskade att leka och var väldigt, väldigt nyfiken. Den nosade jämt och ständigt runt på jakt efter nya spännande äventyr.

En dag lekte Sunny i en glänta och kastade kotte. En av kottarna rullade in i gammal ihålig stubbe. Rävungen kröp in i stubben för att hämta sin kotte, och då hörde den märkliga ljud där inne. Det lät som skratt. Plötsligt öppnades stubben upp från andra sidan och Sunny kom ut i en helt annan värld. 

Sunny tänkte precis vända tillbaka när den såg att solen sken ovanför på en speciell byggnad. Rävungen blev nyfiken och gick närmare. Var det en prins och en prinsessa den såg? Och en drake, en tvättbjörn och andra djur från skogen?

Rävungen stod plötsligt vid ingången till något som kändes som ett paradis – en stor butik med massor av färger, liv och skratt, full av roliga saker och figurer. Här var det en alldeles speciell atmosfär och en massa små glada människor som lekte. 

Och om det var något som Sunny älskade så var det att leka! Rävungen kunde inte hålla sig utan gick på upptäcktsfärd in bland alla de spännande sakerna, och snart susade den genom butiken på en sparkcykel, sköt med vattenpistoler efter personalen, spelade fotboll med leksaksrobotarna, ordnade även jättekalas för alla nallebjörnarna och möblerade om i dockhusen. 

Leksaksfesten fortsätter för rävungen som nu vet var den magiska ingången är och besöker Lekia och har roligt varje dag i Sveriges bästa leksaksaffär.