MENY
LEGO City Ocean - Först hos Lekia!

LEGO City Ocean - Först hos Lekia!

Coola byggset för barn LEGO City är stolt över att stödja National Geographic Explorers. Och med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer erbjuder våra havslekset en spännande och öppen värld full av undervattensutforskning och äventyr för unga upptäcktsresande. Byggseten innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för unga byggare. Tillgänglig som en del av den kostnadsfria appen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter.

Barn som älskar havet och dess djurliv kommer att gilla lekseten LEGO® City Oceans. Det finns massor av skoj att upptäcka när du utforskar den koralltäckta havsbotten eller kopplar av i baslägret med de utbytbara bostads- och forskningsmodulerna. Och med en cool leksakskran, ubåt och undervattensdrönare, plus en haj, rocka finns det massor av spänning för barn att upptäcka!

LEGO® City Oceans byggseten är utformade för att uppfylla branschens högsta standarder och kriterier. Detta säkerställer att LEGO klossar och delar är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.