MENY
NAP - Nature Age Perform

NAP - Nature Age Perform

Visst är det något speciellt med träleksaker! Trä är ett hållbart, unikt material som varken är för kallt eller hårt utan inbjuder till utvecklande lek. Klassiska träleksaker med en innovativ, modern design som ger en härlig känsla i händerna och ger plats för fantasifulla lekar.

Hos oss så finner du träleksakerna som håller högsta kvalitet och som kombinerar innovation med den tidlösa charm som leksaker av trä har. Viktigt är att leksakerna är giftfria, säkra och tillverkas med hänsyn till både barn och miljön samt är pedagogiska och roliga att leka med!

De kan kännas lite väl retro i dessa hightech-tider, men bra kvalitet och slitstarka naturmaterial blir aldrig omoderna. Våra träleksaker kan ge dina barn timtals av kul lek. Och de hjälper dem också att utveckla färdigheter som finmotorik och logiskt tänkande.

Tiderna har förändrats men barn lär sig och utvecklas på samma sätt som förr. Därför har våra leksaker från NAP en enkel och ren design som stimulerar barns fantasi och kreativitet. Samtidigt som de stödjer alla steg i barnets utveckling.