MENY
Owleez

Owleez

Hej kompis, jag heter Owleez och är en liten uggla som inte vet hur man flyger. Jag behöver din hjälp att lära mig! Jag är ugglan Owleez som är interaktiv och reagerar med ljud och ljus när du tar hand om mig. Du kan även lära mig att flyga på riktigt!

När jag vaknar är ögonen vita och jag ger ifrån mig glada läten. Jag är jätteglad över att få träffa dig, så ta väl hand om mig med mat och näring. Håll koll på min ögonfärg för att förstå vad jag vill ha, om ögonen blir till exempel gula betyder det att jag är hungrig. Efter maten kan det hända att jag behöver rapa, då blir ögonen gröna och ni behöver klappa mig på ryggen så rapen kommer ut, visst är det härligt att rapa?!
Efter maten och rapen tycker jag att det kan vara mysigt att sjunga en sång tillsammans.

För att lära Ugglan Owleez att flyga så ska du hålla mig i handen och röra mig upp och ner så säger jag WEEEEE! När jag vill prova att flyga själv så börjar mina ögon glittra i regnbågens färger, men håll mig under uppsikt, är jag inte redo blir mina ögon röda och vi får träna tillsammans igen. Hjälp mig att bygga upp mitt självförtroende, för varje gång jag lyckas flyga en liten bit ju säkrare blir jag och kan flyga längre för varje gång! När jag är fullärd kan jag flyga i upp till 10 sekunder, avslutar med en dans och sen behöver jag vila och mysa med dig.

Produkten hittar ni i er Lekia butik och kan beställas online här.Lekia