MENY
Tiny Tukkins

Tiny Tukkins

Det finns en ny plyschfamilj i kvarteret! Säg hej till Tiny Tukkins-serien med mjuka figurer och lekset.


Tiny Tukkins

Tiny Tukkins lekhus set erbjuder kul för hela plyschfamiljen! I serien finns ett lekhus och två set med mer tillbehör för att bygga på familjen och huset. Mystiska blindboxar där innehållet avslöjas först vid öppning och Lekset med 11 delar. Lekseten innehåller syskon och rum med olika teman.
Tiny Tukkins uppmuntrar till familjeglädje och rollspelsinteraktioner.
Barnen kan använda tillbehören och de detaljerade bakgrunderna för att sätta upp och utföra olika scenarion med sina Tiny Tukkins. Till exempel avbildas ett färgglatt klassrum i förskolan, komplett med skrivbord med mera. Barnrummet visar ett mysigt rum med en rundmatta, fönster och en soffa.

Varje lekset har en mjuk plysch djurfamilj, lektillbehör, kläder för familjen och mer! Seten inkluderar: Pappa, mamma och barn plyschkaraktärer. Avtagbara kläder och en uppsättning pyjamas för både mamma och pappa och en avtagbar blöja för bebisen • Fäll ner sängen och spjälsängen för att bädda ner familjen i • Mjuka filtar för mamma, pappa och bebis • Flaska och lektillbehör för bebis • Garderob för att hänga upp kläderna.