MENY
Vi finns här för dig!

Vi finns här för dig!

Vi går in i en tid där det är viktigt att vi stöttar och tar hand om varandra.  Vi och våra butiker följer noga utvecklingen av COVID-19 och myndigheternas råd. Din trygghet är viktig för oss.

Våra 150 butiker har fortsatt öppet runt om i landet. Alla Lekia-butiker ägs och drivs av handlare. Alla är egna företagare som nu ställs inför enorma utmaningar precis som i andra branscher. Vi är alla påverkade. Genom att stödja era lokala butiker i dessa tider ger ni hopp till alla barn som älskar att besöka oss.  

Leksaker är en viktig del i barns utveckling. Alla minns den speciella leksak vi tittat på och önskat oss när vi var mindre. Spänningen att gå in i en butik för att titta, lyssna, känna och klämma har skapat en längtan till det speciella tillfället att få den och förtjäna den. Glädjen det medför kan bevittnas av alla föräldrar men även av våra handlare med personal. 

Många föräldrar kämpar på i rådande situation med att underhålla barnen. Vissa har hemundervisning, vissa jobbar hemifrån samtidigt som man måste sysselsätta barnen.  

Många av våra butiker har gjort och gör löpande anpassningar såsom ändrade öppettider, avståndsmarkeringar i kassakön, plexiglas i kassan samt skräddarsytt egna kreativa lösningar för att ni fortsatt ska kunna handla leksaker till barnen på ett tryggt sätt. I en orolig tid som denna är lek och gemenskap fortsatt viktig. Vår högsta prioritet är därför att finnas där för dig som kund, på det sätt du föredrar. 

Hitta din stammisbutik här >


För de som önskar handla på lekia.se går det självklart bra att fortsatt beställa till din närmsta butik eller ombud. Vi erbjuder även hemleverans med möjligheten att få paketet lämnat utanför ytterdörren. 

Nu är tiden då vi alla måste hjälpas åt att minska risken för smitta. I våra butiker har vi plockat bort alla demo-leksaker och vi torkar av och rengör regelbundet övriga kontaktytor. Vi alla behöver följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vara extra noga med att tvätta händerna, hosta och nysa i armvecket och hålla avstånd till varandra. Dessutom behöver vi stanna hemma när vi är sjuka och ta det säkra före det osäkra. Vi vet inte hur situationen utvecklas, men vi lovar att vi kommer fortsätta att försöka göra vardagen och livet hemma så enkel som möjligt för alla. 

Ta hand om varandra!

PS. Följ Folkhälsomyndighetens restriktioner - Läs mer här