MENY
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6

Nerf Elite 2.0, Commander RC 6

199 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

NERF Elite 2.0 Refill 20 st +90 kr
Nerf Elite 2.0, Refill 50 st +129 kr
Produkt:199 kr
Tillval:
Konfiguration:
Totalt:
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 199 kr
Lagerstatus i våra butiker
Varning Inte lämplig för barn under 3 år [ProductAttribut.Blasters] från Nerf

Gör dig redo för strid med Nerf Elite 2.0-blasters med inbyggda anpassningsmöjligheter som låter dig uppgradera dem och ta täten i Nerf-tävlingar. Bygg upp ett lager med Elite 2.0-blasters för att optimera din strategi och ta dig an varje uppdrag och strid med taktisk prestanda och flexibilitet! Nerf Elite 2.0 Commander RD-6-blastern har 3 taktiska formplattor samt punkter för montering av pipa och kolv, så att du kan anpassa blastern för olika Nerf-strider. Blastern har en roterande trumma för 6 pilar, så att du kan avfyra flera pilar innan du behöver ladda om. Avfyra 1 pil i taget eller alla 6 pilar i snabb följd med snabbeldfunktionen. Pipförlängning och kolv medföljer inte. 12 officiella Nerf-pilar medföljer, vilket räcker för att fylla trumman och ändå ha 6 pilar nära till hands när du behöver ladda om. Skjuter iväg pilar upp till 27 meter. Skyddsglasögon rekommenderas (medföljer inte). Inga batterier behövs. Nerf och alla relaterade egendomar är varumärken som tillhör Hasbro.
BLASTER SOM ÄR REDO ATT UPPGRADERAS: Anpassa blastern inför varje strid eller uppdrag och dra nytta av de 3 taktiska formplattorna och punkterna för montering av kolv och pipa (kolv och pipa medföljer inte)
12 NERF-PILAR MEDFÖLJER: 12 officiella Nerf-pilar medföljer, så att du kan fylla trumman med 6 pilar och ändå ha 6 pilar nära till hands för att ladda om. Avfyra, ladda om och avfyra igen!
AVFYRA I SNABB FÖLJD: Dra skaftet bakåt och tryck på avtryckaren för att avfyra 1 pil. Avfyra alla 6 pilar snabbt genom att hålla avtryckaren intryckt och pumpa skaftet fram och tillbaka
SKJUTER IVÄG PILARNA UPP TILL 27 METER: Nå längre med denna blaster som skjuter iväg pilarna upp till 27 meter
Från 8 år
FÖR ATT UNDVIKA ÖGONSKADA:
VARNING: Sikta inte mot ögon eller ansikte. Skyddsglasögon rekommenderas för både spelare och andra som finns inom räckvidden. Använd bara officiella Nerf-pilar. Andra pilar kanske inte uppfyller säkerhetsstandarderna. Modifiera inte pilarna eller blastern.
VARNING: KVÄVNINGSRISK – små delar kan lossna. Ej lämplig för barn under 3 år.
Innehåll: blaster och 12 pilar.

Produktinformation
Varumärke NERF
Artikelnr. 100-E9485EU5
Kategori Rollek
Underkategori Blasters
Varumärken NERF
Produkttyp Blasters
Streckkod 5010993725038
Varning Inte lämplig för barn under 3 år
Serie Elite 2.0