MENY
Rocaipärlor, metallicfärger
Rocaipärlor, metallicfärger
Rocaipärlor, metallicfärger
Rocaipärlor, metallicfärger
Rocaipärlor, metallicfärger

Rocaipärlor, metallicfärger

59,50 kr
Slut i webblager - Kontakta din lokala butik
Går ej att beställa för tillfället. 
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 59,50 kr
Lagerstatus i våra butiker
[ProductAttribut.Pysselset] från Creativ-Company

Runda glaspärlor.

Trä på rocaillepärlor på exempelvis gummiresår, pärlwire eller tjock pärltråd. Observera att pärlnålens tjocklek, liksom strängen eller tråden, måste överensstämma med storleken på pärlans hål. Vid vävning måste du till exempel ofta trä två trådar genom varje pärla.

Dessa små, runda glaspärlor har en lång tradition som går långt tillbaka i historien. Förutom att pärlorna används vid tillverkningen av många olika typer av smycken, används de även av kulturer världen över för att dekorera traditionella dräkter. Pärlorna kan förvandlas till ljuvliga berlocker på enkla armband och halsband. De är också perfekta för vävda och hopsydda smycken eller kanter.

De små glaspärlorna i runda former (även kallade "seed beads") har en historisk tradition långt tillbaka i tiden. Förutom att de används för smycken i alla möjliga former, har pärlorna även på dräkter i olika kulturer spridda över hela världen. Pärlorna är fina i rad för enkla armband och halsband, men passar också till vävda och sydda smycken eller bårder.

Produktinformation
Varumärke Creativ-Company
Artikelnr. 183-691201
Kategori Pyssla & skapa
Varumärken Creativ-Company
Produkttyp Pysselset
Streckkod 5712854347020
Underkategori Pysselset