MENY
Endast hos Hugimals, Puppy
Hugimals, Puppy
Hugimals, Puppy
Hugimals, Puppy

Hugimals, Puppy

599 kr
Finns i webblager
Uppskattad leveranstid: 2-5 arbetsdagar
Lagerstatus i våra butiker
[ProductAttribut.Djur] från Hugimals

Jag är varmhjärtad, stödjande och lätt att älska. Jag längtar efter att få krama och lugna dig när du behöver det som mest. Vem älskar inte tyngden av en hundvalp i knät?

Hugimals fördelar:
- HJÄLPER BARN OCH VUXNA ATT KÄNNA SIG lugna: Forskningsstödd terapeutisk stressavlastning förklädd till en kramgo plyschkompis. Utvecklad med läkare och terapeuter för att minska stress och ångest och öka lugnet hos barn, tonåringar eller vuxna.
- EMOTIONELLT STÖDVERKTYG: Ett hemligt vapen mot stress.
- SENSORISKA FÖRDELAR: Viktat tryck kan hjälpa till med fokus, vilket gör Hugimals till bra studie- eller arbetskompisar. Extra mjukt tyg ger en lugnande taktil sensorisk upplevelse.
- AVTAGBAR VIKT, TVÄTTBAR UTSIDA: 2 kg vardera med viktfördelning för helkroppskramar! Viktad med giftfria glaspärlor som sys in i en säker borttagbar viktad insats, vilket gör det möjligt att maskintvätta den yttre plyschen. Broderade detaljer. Testad säker för alla åldrar; rekommenderas för 2+.
- EGENVÅRD FÖR ALLA: Recensioner från vårt barnsjukhusprogram visar att Hugimals är "en fantastisk källa till både komfort och sensoriskt stöd". Gen Z- och millenniegenerationens fans använder dem för egenvård.
- Vinnare av TIME Best Inventions 2022!
- Sedd på TODAY
- Älskad av Real Simple, People, Parents, Goop, Rolling Stone och många fler!

Vikt: Cirka 2 kg
Mått:
28 cm hög sittande
50 cm lång i full längd
20 cm bred (sida till sida)
15 cm tjock (framifrån och bakåt)

Produktinformation
Varumärke Hugimals
Artikelnr. 100-36109629
Streckkod 195893575114
Kategori Gosedjur
Underkategori Djur
Varumärken Hugimals
Produkttyp Djur