MENY
NERF Ultra, 45-Dart Refill
NERF Ultra, 45-Dart Refill
NERF Ultra, 45-Dart Refill

NERF Ultra, 45-Dart Refill

299 kr
Finns i webblager
Uppskattad leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 299 kr
Lagerstatus i våra butiker
Varning Inte lämplig för barn under 3 år [ProductAttribut.Blasters] från Nerf

Se till att alltid ha fullt med pilar, med denna refillförpackning med 45 Nerf Ultra-pilar för Nerf Ultra-blasters. Det bästa möjliga inom Nerf-pilblasting! De banbrytande pilarna är tillverkade med en innovativ flygarspets, Aerofin-teknik och Nerf Ultra-skumgummi. Nerf Ultra-pilar är bara kompatibla med Nerf Ultra-blasters. Nerf Ultra-blasters och -pilar är guldstandarden inom Nerfs pilskjutare. Den avancerade designen och prestandan ger extrem räckvidd, träffsäkerhet och hastighet. Ta skjutlekarna till nästa nivå med Nerf Ultra-blasters och -pilar. (Blasters säljs separat.) Ögonskydd rekommenderas (ingår ej). Nerf och all relaterad egendom är varumärken som tillhör Hasbro.
NERF ULTRA-PILARNA ÄR DE ULTIMATA PILARNA FÖR NERF-PILBLASTING: Känn av skillnaden med Nerf Ultra-pilar – det bästa möjliga till din Nerf Blaster
45 NERF ULTRA-PILAR: Levereras med 45 revolutionerande Nerf Ultra-pilar med innovativ spets och Aerofin-teknik, tillverkade i lätt Nerf Ultra-skum
NERF ULTRA-PILAR TILL NERF ULTRA-BLASTERS: Nerf Ultra-pilarna fungerar bara med Nerf Ultra-blasters. Fyll på förrådet med denna refillförpackning så att du aldrig får slut på ammunition! (Blasters säljs separat)
Från 8 år
FÖR ATT UNDVIKA ÖGONSKADA:
VARNING: Sikta inte mot ögon eller ansikte. Modifiera inte pilarna. Ögonskydd rekommenderas till spelare och personer inom räckvidd.
VARNING: KVÄVNINGSRISK – små delar kan lossna. Olämplig för barn under 3 år.
Innehåller 45 pilar.

Produktinformation
Varumärke NERF
Artikelnr. 100-E9430EU4
Kategori Rollek
Underkategori Blasters
Varumärken NERF
Produkttyp Blasters
Streckkod 5010993733651
Varning Inte lämplig för barn under 3 år
Serie Ultra